Jääkiekko

JÄÄKIEKKO

Jääkiekkoilijan harjoittelussa tärkeää on varmistaa luisteluvoiman ja kamppailukyvyn kehittyminen. Voimantuoton mahdollistaa riittävä liikkuvuus, johon yhdistetään nopeus-, ketteryys- ja voimaharjoitteita ikätason mukaisesti.

Jääkiekon fysiikkaohjelmamme on kehitetty kehittämään nuorten pelaajien ominaisuuksia kehitysvaiheet huomioon ottaen. Pohjat ovat avainasemassa myöhemmän huippukunnon rakentamisessa. Vuosisuunnittelu on tärkeää hallitakseen kokonaisvaltaisen harjoittelun, kausirytmityksen sekä kuormitukset. Me tarjoamme laadukkaat, turvalliset sekä tavoitteelliset ohjelmat, jotta lajivalmentaja voi keskittyä johdattamaan urheilijansa huippusuorituksiin. Ammattilaisten suunnittelemina ohjelmat ovat luotettavia toteuttaa.

Kun nuoruusvaiheen harjoittelussa osataan yhdistää niin yksilölliset kuin lajin erityispiirteet toimivaksi kokonaisuudeksi, on harjoittelu mielekästä, tuloksellista ja turvallista.

Jääkiekon valmentajaesittely:

TIINA LAITALA


Tiinalla on ammattivalmentajan yliopistokoulutus USA:sta sekä sertifikaatit tehdä nopeus- ja voimavalmennusta. Kokemusta maailman kovimmista ammattiliigoista on yli 15 vuotta, mukana mm. NHL ja NFL.

Ominaisuusvalmennuksen ehdoton ammattilainen Tiina Laitala vastaa RANK:llä jääkiekon sekä salibandyn fysiikkaohjelmoinnista. Pitkä kokemus kansainvälisestä ja kotimaisesta urheilusta eri ikäluokkien kanssa antaa näkemystä junioriurheilijan kehitykseen.

Laitala on työskennellyt fysiikkavalmentajana

  • amerikkalaisessa jalkapallossa
  • jääkiekossa
  • salibandyssä
  • koripallossa
  • jalkapallossa

Muuta valmennuskokemusta hänellä on lentopallosta, yleisurheilusta, uinnista sekä lacrossesta. Sivusto käyttää evästeitä.