Salibandy

SALIBANDY

Salibandypelaajan tulee olla ketterä ja hallita kehonsa sekä mailansa nopeasti muuttuvissa pelitilanteissa. Harjoittelussa Laitala painottaa ikätason mukaisesti nopeus-voima-ketteryysominaisuuksia pitäen mielessä suunnanmuutoslajin erityispiirteet.

Salibandyn fysiikkaohjelmamme on kehitetty kehittämään nuorten pelaajien ominaisuuksia kehitysvaiheet huomioon ottaen. Pohjat ovat avainasemassa myöhemmän huippukunnon rakentamisessa. Vuosisuunnittelu on tärkeää hallitakseen kokonaisvaltaisen harjoittelun, kausirytmityksen sekä kuormitukset. Me tarjoamme laadukkaat, turvalliset sekä tavoitteelliset ohjelmat, jotta lajivalmentaja voi keskittyä johdattamaan urheilijansa huippusuorituksiin. Ammattilaisten suunnittelemina ohjelmat ovat luotettavia toteuttaa.

Kun nuoruusvaiheen harjoittelussa osataan yhdistää niin yksilölliset kuin lajin erityispiirteet toimivaksi kokonaisuudeksi, on harjoittelu mielekästä, tuloksellista ja turvallista.

Salibandyn valmentajaesittely:

TIINA LAITALA


Tiinalla on ammattivalmentajan yliopistokoulutus USA:sta sekä sertifikaatit tehdä nopeus- ja voimavalmennusta. Kokemusta maailman kovimmista ammattiliigoista on yli 15 vuotta, mukana mm. NHL ja NFL. Tällä hetkellä Laitala toimii TPS salibandyn liigajoukkueen fysiikkavalmentajana.

Ominaisuusvalmennuksen ehdoton ammattilainen Tiina Laitala vastaa RANK:llä salibandyn sekä jääkiekon fysiikkaohjelmoinnista. Pitkä kokemus kansainvälisestä ja kotimaisesta urheilusta eri ikäluokkien kanssa antaa näkemystä junioriurheilijan kehitykseen.


Laitala on työskennellyt fysiikkavalmentajana

  • amerikkalaisessa jalkapallossa
  • jääkiekossa
  • salibandyssä
  • koripallossa
  • jalkapallossa

Muuta valmennuskokemusta hänellä on lentopallosta, yleisurheilusta, uinnista sekä lacrossesta. 

Sivusto käyttää evästeitä.